Szavazás

Melyik játékot várod jobban?

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Xbox360 Dragon Age Origins

Xbox360 Dragon Age Origins
Xbox360 Dragon Age Origins
Xbox360 Dragon Age Origins
Xbox360 Dragon Age Origins
Xbox360 Dragon Age Origins
Xbox360 Dragon Age Origins
Xbox360 Dragon Age Origins
Xbox360 Dragon Age Origins
Xbox360 Dragon Age Origins


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
2 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 25 Ft
Részletek

A Dragon Age Origins Ferelden-be, egy magávalragadó különös fantasy világba vezet el minket, ahol egy velejéig izgalmas történetet mesél el és jelenít meg, a Bioware-től megszokott csodálatos minőségben.

A rengeteg egyszerű másolt játékmenetet tartamazó hack'n'slash játékok évente kiadott klónjaival szemben a Dragon Age, egy öt éves fejlesztés eredménye. A hosszú és kemény munka pedig nem veszett kárba, gyümölcsét pedig mi játékosok élvezhetjük.

A Dragon Age az RPG-ket egy új szintre emelte, ezzel képes rabul ejteni minden szerepjátékost. A nagyközönség számára bonyolult D&D szabályrendszer helyett egy újat készítettek, így a harcok jóval dinamikusabbak és látványosabbak.

A Dragon Age élvezetes, filmszerűen koreografált, egytől-egyig alábeszélt, mimikákkal teli párbeszédeket tartalmaz, melyeknek majdnem mindegyike következményekkel is jár.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú RPG
Gyerekeknek is ajánlható
Nem