Xbox360 Skyrim

Xbox360 Skyrim
Xbox360 Skyrim
Xbox360 Skyrim
Xbox360 Skyrim
Xbox360 Skyrim
Xbox360 Skyrim
Xbox360 Skyrim
Xbox360 Skyrim
Xbox360 Skyrim
Xbox360 Skyrim
Részletek

Az Elder Scrolls RPG széria a Bethesda Softworks fejlesztőcsapatának köszönhetően idén folytatódik!

Az új játék az az Elder Scrolls V: Skyrim címet kapta, ezzel is utalva a történet helyszínére, mely egy északi zord vidéket, Skyrim-et jelöli.

Skyrim hegyes erdős vidékein tundrai éghajlat uralkodik, aminek következtében csak a legkeményebb bátor harcosok képesek ott életben maradni és letelepedni.

Természetesen akadt néhány ilyen derék ember, így szépen benépesült a környék. Sajnos a jelenben nem mennek jól a dolgok és polgárháború tört ki különböző szembenálló felek között.

Ami ennél is rosszabb, hogy Skyrim területére visszatértek a Legendás Sárkányok, akik még a torzsalkodó nemeseknél is nagyobb veszélyt jelentenek a vidék lakosainak.

A te dolgod az lesz, hogy erőt és reményt adj az embereknek a Tundra kies vidékét bejárva és oldja meg a problémákat, amik kalandozásod során felmerülnek ebben a látványos RPG játékban.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Német
Korhatár
16
Játék típus
Nyitott világú RPG
Gyerekeknek is ajánlható
Igen