Xbox360 Saints Row IV

Xbox360 Saints Row IV
Xbox360 Saints Row IV
Xbox360 Saints Row IV
Xbox360 Saints Row IV
Xbox360 Saints Row IV
Xbox360 Saints Row IV
Xbox360 Saints Row IV
Xbox360 Saints Row IV
Xbox360 Saints Row IV
Xbox360 Saints Row IV
Részletek

A Saint's Row-sorozat immáron évek óta szolgál pótlékként a GTA-franchise rajongóinak azokban az ínséges időkben, amikor a Rockstar népszerű videojátékához nem várhatunk újabb epizódot. A GTA 5 miatt idén ez a kijelentés ugyan nem helytálló, ellenben tökéletes alkalom ahhoz, hogy végre a gyakorlatban is összemérje tudását a két széria, mindemellett pedig kidomborodjanak a Saints Row IV különbségei.

A két alkotás ugyanis, bár a nyitott világú akciójátékok sorát erősíti, a Saint's Row IV egyik különleges tulajdonsága, hogy egyáltalán nem veszi komolyan önmagát, így a történet, a szereplők, a küldetések és úgy általában a teljes koncepció is garantáltan mosolyt csal arcunkra. A játékban ráadásul ezúttal az űrlények, a robotok és a szörnyek kapják a központi szerepet, így azon túl, hogy az óriási játéktéren azt teszünk, amit csak szeretnénk, és oda megyünk, ahová csak akarunk, még a hatalmas bonyodalmakat okozó teremtményekkel is fel kell vennünk a harcot.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiVerekedősNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!