Szavazás

Melyik játékot várod jobban?

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

PsVR Theseus

PsVR Theseus
PsVR Theseus
PsVR Theseus
PsVR Theseus
PsVR Theseus
PsVR Theseus
PsVR Theseus
PsVR Theseus
PsVR Theseus


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
4 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 45 Ft
Részletek

Sötét és rémisztő kalandok várnak ebben a VR játékban, amely a görög mitológia legsötétebb korszakába kaluzol el. Te vagy a hős Theseus, akinek feladata bejárni a nagy Minotaurusz labirintusát, és legyőzni a hatalmas szörnyet. Csakhogy a történet elején emlékek és képességek nélkül ébredsz – a te feladatod, hogy a világot bejárva fejleszd harci tudásodat, kardod és fáklyád segítségével úrrá legyél a sötétség erőin, és megtaláld a győzelem felé vezető utat. Képes leszel arra, amit elődeid nem tudtak megtenni? A Theseus-ban kiderül,mi az igazság!


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőivr játék
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely
10Gb alatt
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Támogatott eszközök
Ps4
Korhatár
12
Játék típus
VR
Gyerekeknek is ajánlható
Nem