Ps4 Uncharted 4

Ps4 Uncharted 4
Ps4 Uncharted 4
Ps4 Uncharted 4
Ps4 Uncharted 4
Ps4 Uncharted 4
Ps4 Uncharted 4
Ps4 Uncharted 4
Ps4 Uncharted 4
Részletek

Az Uncharted 4 nem maradhat ki egy Playstation tulaj életéből sem! Ez a játék kizárólag csak erre a gépre készített lélegzet elállító grafikával és egyedi játékmenettel van készítve. A történet olyan, mintha egy új Indiana Jones játékkal játszanánk és ezzel együtt a mai kornak megfelelően kapjuk a fegyvereket és kiegészítőket.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzői
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Mászkálós logikai
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!