Ps4 Far Cry 6 használt

Ps4 Far Cry 6 használt
Ps4 Far Cry 6 használt
Ps4 Far Cry 6 használt
Ps4 Far Cry 6 használt
Ps4 Far Cry 6 használt
Ps4 Far Cry 6 használt
Ps4 Far Cry 6 használt
Ps4 Far Cry 6 használt

Ps4 Far Cry 6 használt

Nincs raktáron
15 500 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Használt


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 155 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

„Te gonosz vagy? Egy szörnyeteg vagy? kérdezi a kegyetlen diktátor fiától, ahogy a forradalomért kiáltó tüntetőket nézik az utcán. Anton Castillo annak az ígéretével került hatalomra, hogy visszaállítja az egykor virágzó szigetország, Yara hajdani dicsőségét, és paradicsoma megvalósításához minden szükséges eszközt felhasznál. Kötelességtudó 13 éves fiával, Diegoval az oldalán Anton összeszorított kezeiben tartja Yara jövőjét.
A Karib-tenger szívében fekvő Yara egy trópusi paradicsom, ahol megállt az idő. A több évtizedes gazdasági megszorítások végigpusztítottak a nemzeten, csak szegénységet és megosztottságot hagyva hátra. Míg Yara egyes lakói vakon követik Antont, addig mások a paradicsom helyreállításának nevében vetik alá magukat befolyásának. Ahogy uralkodói brutalitása új méreteket ölt, úgy fokozódnak a forrongások és a felkelések tüze az egész országban lángra gyúl.
A Far Cry 6-ban a játékosok egy adrenalin fűtötte, modern gerillaforradalom kaotikus világában merülhetnek el. Szállj szembe Anton hatalomittas rezsimjével az intenzív összecsapásokon át a sűrű dzsungelekben és zsúfolt városokban Dani Rojas, a káoszba belekeveredett helyi lakos szerepében. Vesd be egyedi és meglepő fegyverek, járművek és állati segítők arzenálját az összecsapások során, hogy porig égesd a zsarnok rezsimet.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

50Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Támogatott eszközök
Ps4, Ps5
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!