Ps4 No Mans Sky

Ps4 No Mans Sky
Ps4 No Mans Sky
Ps4 No Mans Sky
Ps4 No Mans Sky
Ps4 No Mans Sky
Ps4 No Mans Sky
Ps4 No Mans Sky
Ps4 No Mans Sky
Részletek

A Hello Games hosszú ideje népszerű sci-fi kalandjátéka, a No Man’s Sky 2019 nyarán kapta meg a Beyond kiegészítőt, amelyet ezzel a csomaggal is élvezhetsz. Az alapjáték számos fontos funkcióval bővült, de ami még érdekesebb, hogy most már teljes körű PSVR támogatással is játszható! Ugorj be űrhajód botkormánya mögé, és élvezd a semmihez sem hasonlítható űrbéli élményt!

A No Man’s Sky Beyond a VR támogatás mellett több egyéb újdonságot is kínál. A nagyszabású multiplayer frissítéssel végre hús-vér formában találkozhatsz és kalandozhatsz barátaiddal, együtt építhettek bázist a bolygók felszínén, és fedezhettek fel új csillagrendszereket. Induljatok kooperatív küldetésekre, és élvezzétek a számtalan új lehetőséget és funkciót, amikkel a No Man’s Sky valódi MMO jellegű játékká válik!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játékonline játék
Játékosok száma
EgyszemélyesKét személyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

100Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
7
Játék típus
Mászkálós sci-fi
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Bemutató videó

Vélemények
Hasonló termékek
Raktáron
3 000 Ft
Raktáron
1 500 Ft
Raktáron
3 900 Ft
-46%
Raktáron
3 500 Ft
6 500 Ft
Raktáron
Raktáron
4 000 Ft
Raktáron
Raktáron