PS4 Vampyr

PS4 Vampyr
PS4 Vampyr
PS4 Vampyr
PS4 Vampyr
PS4 Vampyr
PS4 Vampyr
PS4 Vampyr
PS4 Vampyr
Részletek

A Dontnod Entertainment neve elsősorban a 2015-ös Life is Strange kapcsán lehet ismerős, most azonban a francia stúdió gondolt egyet, és a tiniket vámpírokra, Arcadia Bay városát pedig a spanyolnátha sújtotta Londonra váltotta. A Vampyr látványban és hangulatban egy igen borongós alkotás, ahol minden lépésünket morális dilemmák övezik. Mi döntjük el, kit ölünk meg és kit hagyunk életben, de akárhogy döntünk, annak következményei lesznek, ha pedig csak ész nélkül szívjuk a vért, könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy a spanyolnátha az utolsó dolog, ami miatt aggódnunk kell.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiNyitott világúHorror
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

20Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Támogatott eszközök
Ps4, Ps5
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!