XboxOne Dirt 5

XboxOne Dirt 5
XboxOne Dirt 5
XboxOne Dirt 5
XboxOne Dirt 5
XboxOne Dirt 5
XboxOne Dirt 5
XboxOne Dirt 5
XboxOne Dirt 5

XboxOne Dirt 5

Nincs raktáron
17 500 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Új, bontatlan

 


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 175 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Visszatér a Codemasters legendás off-road versenyzős sorozata, a Dirt 5 képében! Az új epizód megőrzi a Dirt játékok közkedvelt stílusát, és könnyen befogadható, tökéletesen játszható, látványos versenyzést nyújt, de közben új korszakot is nyit. Új funkciókkal és innovációkkal ez a játék nagyobb, bátrabb és érdekesebb, mint bármelyik korábbi epizód! Az off-road versenyzés központja, ahol folyamatosan emlékezetes pillanatok várnak.

Utazz a világ körül, és versenyezz több, mint 70 pályán, összesen 10 egzotikus és dinamikus környezetben! New York befagyott folyóitól a brazíliai Krisztus szobron át Norvégia északi tájaiig küzdhetsz az ellenfelek, a terep és a folyamatosan változó időjárás ellen. Mindezt hihetetlen, extrém autók volánjánál teheted meg, amiket a legvadabb terepre alkottak. Ikonikus rali autóktól a 900 lóerős sprint kocsikig itt mindent megtalálsz, legyen szó ralikrossz, GT, izomautó vagy buggy kategóriáról.

Vegyél részt egy teljesen új, történetközpontú karrier módban, amelynek főszereplőit Troy Baker és Nolan North alakítják. Rajtad a világ szeme, hogy az off-road világ új sztárja legyen belőled. Szerezz különleges díjakat, új szponzorokat, hódíts meg minden helyszínt, és győzd le az ellenfeleidet minden idők legnagyobb Dirt karrier módjában!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

50Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
12
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen