XboxOne Titanfall

XboxOne Titanfall
XboxOne Titanfall
XboxOne Titanfall
XboxOne Titanfall
XboxOne Titanfall
XboxOne Titanfall
XboxOne Titanfall
XboxOne Titanfall
Részletek

A Titanfall egy multiplayer-központú FPS játék, mely csak és kizárólag a valódi játékosok elleni harcra összpontosít. Az online harcok során folyamatosan gyűjtögethetjük a tapasztalati pontokat illetve a pénzt, melyeket aztán újabb képességekre, fegyverekre és más felszerelésekre válthatunk, hogy még felkészültebben vágjunk neki a következő harcnak.

A harcok különlegessége, hogy bármikor bepattanhatunk hatalmas Titánunkba; ezek az óriási, páncélozott mech-ek komoly tűzerejükkel akár az egész összecsapás végkimenetelét is megfordíthatják. Csak arra vigyázz, hogy Titánoddal nem vagy egyedül a pályán... 

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőionline játékJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

25Gb-35Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Csak online játszható
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
16
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!