XboxOne FIFA 20

XboxOne FIFA 20
XboxOne FIFA 20
XboxOne FIFA 20
XboxOne FIFA 20
XboxOne FIFA 20
XboxOne FIFA 20
XboxOne FIFA 20
XboxOne FIFA 20
Részletek

Az idei évben végre tényleg nagyot dob újdonság terén a Fifa! Pontosabban nem annyira újdonság, de az éveken át tartó Journey mód után valóban felüdülés a rég látott street foci amely a VOLTA nevet kapta. Újra kergethetjük a bőrt a ketrecen belül vagy akár a grundon!  Saját menüje és külön online rendszere van, sőt, a sztori mód is innen indítható el, mely egy, az Alex Hunter kalandjaihoz hasonlóan sok-sok átvezetővideóval tarkított történetet mesél el, csak ezúttal az utcai foci kerül a fókuszba. Főhősünk, Revvy kinézetét tetőtől talpig magunk rakhatjuk össze, és miután a korábbi futsalos brigád szétszéled, hű barátunkkal, Sydneyvel nekiindulunk a nagyvilágnak új csapatot összeverbuválni, hogy elérjük a végcélt és megnyerjük a kispályás világbajnokságot. A sztori nem lett annyira nagyszabású, mint Hunter felemelkedésének a megvalósítása, de azért Vinicius JR, illetve a valós Street futball sztárok, mint Ed van Gils jótanácsait mindig lelkesen hallgathatjuk!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Két személyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

50Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
3
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!