Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Xbox360 Screamride

Xbox360 Screamride
Xbox360 Screamride
Xbox360 Screamride
Xbox360 Screamride
Xbox360 Screamride
Xbox360 Screamride
Xbox360 Screamride
Xbox360 Screamride
Xbox360 Screamride


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Xbox360
Termék Állapota :
Használt, szép állapot
Melyik üzletben található :
Óbuda
További adatok
Nincs raktáron
HASZNÁLT
4 500 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 45 Ft
Részletek

Az Xbox360 Screamride egy élményekkel teli és izgalmas játék, amely garantálja a játékosoknak, hogy órákig élvezni fogják a játékot. A játékot a Frontier Developments fejlesztette és a Microsoft Corporation adta ki.

A Screamride úgy lett megtervezve, hogy minden játékos megtalálja benne a számára kedves szórakozást, hiszen a játékban három különböző játékmód található, amelyek mind egyedi és izgalmas élményeket nyújtanak a játékosoknak.

Az első játékmód, a "ScreamRider" a roller coaster rajongók paradicsoma. A játékosoknak meg kell tervezniük a legjobb és legmeredekebb hullámvasutakat, amelyeket ki kell próbálniuk és élményekkel teli utazásokat élhetnek át az általuk tervezett pályákon. A ScreamRider mód további szintekkel rendelkezik, így a játékosok idővel egyre nehezebb és bonyolultabb pályákat tervezhetnek.

A második játékmód, a "Demolition Expert" a szétrombolás szerelmeseinek készült. A játékosoknak olyan épületeket kell szétrombolniuk, amelyek minél nagyobb kárt okoznak. Ez a játékmód a fizika és a robbanások szerelmeseinek készült, így minden játékos megtalálhatja benne a számára legkedvesebbet.

Az utolsó játékmód, a "Engineer" azoknak a játékosoknak szól, akik szeretnének az építkezés és mérnöki tudományok világába belemerülni. Ebben a játékmódban a játékosoknak meg kell tervezniük és építeniük a legmagasabb, legnagyobb és legkomplexebb épületeket.

A Screamride különleges része, hogy a játékosok építhetnek és megoszthatják saját pálya terveiket, így más játékosok is élvezhetik az általuk tervezett szórakozásokat. Az Xbox360 Screamride a puzzle, a fizika és az építkezés szerelmeseinek készült, akik szeretnék kihívásokkal és izgalmas élményekkel teli játékot játszani.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiLogikai
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
12
Játék típus
Szimulátor
Gyerekeknek is ajánlható
Igen