Xbox360 Mirrors Edge

Xbox360 Mirrors Edge
Xbox360 Mirrors Edge
Xbox360 Mirrors Edge
Xbox360 Mirrors Edge
Xbox360 Mirrors Edge
Xbox360 Mirrors Edge
Xbox360 Mirrors Edge
Xbox360 Mirrors Edge
Részletek

Valaha a város tele volt élettel vad volt, fékezhetetlen, brutális, veszélyes, de szabad. Míg egyszer csak a kormány úgy döntött, hogy véget vet az erőszaknak és mindent felügyelve, mindenkit elnyomva, olyan törvényeket hozott létre, mellyel senki sem vehette fel a harcot. Az emberek többsége a biztonságot és a bezártságot választotta, de rengetegen voltak, akik nem hajtottak fejet.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiLogikai
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
16
Játék típus
Ügyességi
Gyerekeknek is ajánlható
Nem