Xbox360 Hawx 2

Xbox360 Hawx 2
Xbox360 Hawx 2
Xbox360 Hawx 2
Xbox360 Hawx 2
Xbox360 Hawx 2
Xbox360 Hawx 2
Xbox360 Hawx 2
Xbox360 Hawx 2
Részletek

Ha az Ubisoft repülős játékának első fejezete elnyerte a tetszésedet, akkor a Hawx 2 biztos hogy a kedvenced lesz!

Az új vadászgépes küldetések új részében elhagyod a kispályát és belépsz a Hawx csapat elit gárdájába! Mint elit pilóta, rád bízzák a legtitkosabb és legfontosabb küldetéseket, itt már nincs szimulációs lövöldözés.

Izgalmas harci csatákat vívhatsz a legújabb fegyverekkel, melyek prototípus szinten léteznek még csak, de a hadseregnek köszönhetően te már élhetsz az új lehetőséggel.

Két küldetés között megtankolhatod a levegőben a géped, hogy aztán izgalmas egymás elleni közelharci csatákat vívhass az ellenséggel.

A sikeres küldetések végén bizonyítanod kell landolási tudásodat is, anyahajón, vagy földön egyaránt.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
12
Játék típus
Repülő Szimulátor
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!