Szavazás

Melyik játékot várod jobban?

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Xbox360 Fifa Street 3

Xbox360 Fifa Street 3
Xbox360 Fifa Street 3
Xbox360 Fifa Street 3
Xbox360 Fifa Street 3
Xbox360 Fifa Street 3
Xbox360 Fifa Street 3
Xbox360 Fifa Street 3
Xbox360 Fifa Street 3
Xbox360 Fifa Street 3


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
3 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 35 Ft
Részletek

A FIFA Street 3 az EA Sports Big-től a világ futballszupersztárjait eleveníti meg stilizált akcióhősökként a végső arcade futballélményben az Xbox 360 videojáték- és szórakoztató rendszerre. Vedd át azonnal az irányítást hőseid felett az új, érzékeny és intuitív irányítási rendszerrel. Az egyszerű gombelrendezéssel és az analóg botkormánnyal zökkenőmentesen kombinálhatod a mozdulatokat - így több száz különböző módon mutathatod meg utcai képességeidet. Töltsd fel a vadonatúj Game Breaker-t, hogy a végső képességeiddel úgy fejezd ki magad, mint még soha. Manőverezd hőseidet, hogy átugorják a védőket, leugorjanak a falakról, vagy a gravitációt meghazudtoló egylábasokat hajtsanak végre, hogy látványos gólokat szerezhessenek. Vidd ki futballhőseidet az utcára, és éld át az utcai futball forradalmát.

Vedd át azonnal az irányítást hőseid felett az új, érzékeny és intuitív irányítási rendszerrel. Az egyszerű gombkonfiguráció és az analóg botkormány segítségével zökkenőmentesen kombinálhatod a mozdulatokat, így több száz különböző módon mutathatod meg utcai képességeidet. Töltsd fel a vadonatúj Game Breaker-t, hogy a végső képességeiddel úgy fejezd ki magad, mint még soha. Manőverezd hőseidet, hogy átugorják a védőket, leugorjanak a falakról, vagy a gravitációt meghazudtoló egylabdás mozdulatokkal látványos gólokat szerezzenek.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Két személyes
Tárhely
20Gb alatt
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet
Angol
Támogatott eszközök
Xbox360
Korhatár
3
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Igen