Xbox360 Fallout 3

Xbox360 Fallout 3
Xbox360 Fallout 3
Xbox360 Fallout 3
Xbox360 Fallout 3
Xbox360 Fallout 3
Xbox360 Fallout 3
Xbox360 Fallout 3
Xbox360 Fallout 3
Részletek

A Fallout világa egy posztapokaliptikus helyszínen játszódik, ahol a különféle lények és területek mind ellenünk vannak. A nagy atom villanás utáni időben igencsak megváltozik az élet, hiszen a föld alá szorulnak a túlélők és egy kolóniába verődve élik az életüket, mindaddig amíg a föld felszínen kicsit átrendeződnek az erőviszonyok. Kijutni csak a kiválasztottaknak lehetséges és ők is csak a megfelelő védő felszerelésekkel tudnak hosszabb ideig életben maradni. Utunk során rengeteg helyre el kell jutnunk és veszélyes küldetéseket kell végre hajtanunk. De nem csak a különféle mutáns lények lesznek ellenünk, hanem a megmaradt és csoportokba verődött banditák is! A célunk, hogy túlélők után kutatva mentsük ami még menthető a megmaradt világból!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Mászkálós sci-fi, lövöldözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!