Szavazás

Lemezes vagy digitális tartalmat használsz többet?

Házhozszállítás

TOP termékek

Szűrés

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Xbox36O Sniper Elite V2

Xbox36O Sniper Elite V2
Xbox36O Sniper Elite V2
Xbox36O Sniper Elite V2
Xbox36O Sniper Elite V2
Xbox36O Sniper Elite V2
Xbox36O Sniper Elite V2
Xbox36O Sniper Elite V2


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
1 Hónap
További adatok
Raktáron
5 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 59 Ft
Részletek

A Rebellion 2005-ös, nagy sikerű Sniper Elite játékának folytatása, a Sniper Elite V2 továbbra is a legautentikusabb második világháborús mesterlövész-élményt nyújtja a játékosoknak azzal, hogy a háború sújtotta Berlin közepén, a német és orosz erők közötti őrült végső csata közepette játszódik. A hangsúlyt a várakozás és a vadászattal járó nyomás kezelésének megtanulására helyezve a játékosok kénytelenek ügyességet, türelmet és ravaszságot használni a küldetések végrehajtásához, miközben életbevágó döntésekkel találják magukat szemben. A Sniper Elite-ből ismert, ünnepelt "bullet cam" visszatér, és minden eddiginél nagyobb élményt nyújt. Az ügyes lövéseket egy lassított felvétel jutalmazza, amelyen a golyó teljes röppályáját végigfutja a csőtől a célpontig, valamint grafikus részletekkel mutatja be a golyó hatását a célpontba való behatoláskor és annak megsemmisítésekor.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely
10Gb alatt
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Támogatott eszközök
Xbox360
Korhatár
16
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem