Xbox360 FEAR 3

Xbox360 FEAR 3
Xbox360 FEAR 3
Xbox360 FEAR 3
Xbox360 FEAR 3
Xbox360 FEAR 3
Xbox360 FEAR 3
Xbox360 FEAR 3
Xbox360 FEAR 3
Részletek

A Day 1 Studios tudja hogy mitől döglik a légy! Új játékuk trilógiává bővíti a Fear játéksorozatot! A Fear 3-ban folytatódik a szövevényes történet Alma Wade-el és nem éppen szerelemgyerekeivel.

Az egyikük Point Man, a szuperkatona, a másikuk pedig Paxton Fettel, az anyja természetfeletti képességeinek egy részét öröklő telekinetikus gyilkos. Anya haragszik, viszont valakinek meg kell állítani, mielőtt elpusztítja az embereket. Az izgalmas pályákon egyedül, vagy akár Kooperatív Multiplayer módban is játszhatunk barátainkkal.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiHorror
Játékosok száma
EgyszemélyesKét személyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Lövöldözős horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!