Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

XboxOne Killer Instinct használt

XboxOne Killer Instinct használt
XboxOne Killer Instinct használt
XboxOne Killer Instinct használt
XboxOne Killer Instinct használt
XboxOne Killer Instinct használt
XboxOne Killer Instinct használt
XboxOne Killer Instinct használt
XboxOne Killer Instinct használt
XboxOne Killer Instinct használt


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
10Gb alatt
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
XboxOne
Termék Állapota :
Újszerű
Melyik üzletben található :
Halásztelek
További adatok
Raktáron
HASZNÁLT
3 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 39 Ft
Részletek

Az Xbox One Killer Instinct a videojáték-iparban egyedülálló és innovatív játékélményt kínál az Xbox One felhasználóinak. A játék egy fantasztikus harci játék, amelyet a híres Rare Ltd. fejlesztett ki, és az Xbox One platformjára optimalizálták.

Xbox One Killer Instinct egy olyan játék, amellyel a harcművészetek szerelmesei biztosan elégedettek lesznek. A játékot úgy tervezték, hogy kihasználja az Xbox One teljesítőképességét, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiváló grafikát és egyedi játékélményt éljenek át.

Az Xbox One Killer Instinct négy fő karaktert tartalmaz, akik mindegyikenek saját harcterülete van, amelyek változatosak, és segítik a játékmenetet. A játékban a harcművészetek kombinációit és trükkjeit kell alkalmazni az ellenfelek legyőzéséhez, és érdemes ellenfélnek lenni is, mivel ezzel új karaktereket és funkciókat nyerhetünk.

A játékban a végső cél az, hogy legyőzzük a főgonoszt, egy kibernetikus számítógépes programot, amelyet UltraTech neveznek. UltraTech azon dolgozik, hogy létrehozza az ideális katonai technológiát, és a játékos feladata, hogy megakadályozza ezt az elképzelést.

A játékmenet során az Xbox One Killer Instinct lehetőséget nyújt a játékosoknak a kombinációk összeállítására és azok megtanulására, így lehetővé teszi számunkra, hogy saját játékstílust alakítsunk ki. A játékban lehetőség van az ellenfelek elleni harcok átépítésére, valamint úgy lehet játszani - online vagy offline - ahogy csak tetszik.

Az Xbox One Killer Instinct játékmenetének egyik legjobb része az, hogy a grafika elképesztően jó, nagyon részletes és élénk. Az egységes élményt azonban nem csak a grafikai rész, hanem a zenék és a hangok is fokozzák. A játék egyik jellegzetessége az elrabló zenék. A játék igazán izgalmas azoknak, akik szeretik a harcművészeti játékokat, és akik szeretnék kipróbálni, hogy milyen játékmenettel rendelkezik az Xbox One platformon.

Az Xbox One Killer Instinct egy magával ragadó, izgalmas és jól kidolgozott harci játék, amely lehetőséget nyújt a játékosok számára, hogy egy kiváló játékmenetet éljenek meg az Xbox One platformon. A játék izgalmas utazást kínál a harcművészetek világában, és egy állati módon izgalmas élményt nyújt az Xbox One tulajdonosoknak.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiVerekedős
Játékosok száma
Két személyes
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
16
Játék típus
Verekedős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Hasonló termékek