XboxOne Frostpunk

XboxOne Frostpunk
XboxOne Frostpunk
XboxOne Frostpunk
XboxOne Frostpunk
XboxOne Frostpunk
XboxOne Frostpunk
XboxOne Frostpunk
XboxOne Frostpunk
Részletek

A 11-bit Studios népszerű túlélő-stratégiai játéka végre konzolokon is elérhető! A Frostpunk a távoli jövőben játszódik, ahol a világot jégkorszak sújtja, az emberiség utolsó reménye pedig egy város, amit Te építhetsz fel. Mentsd meg a túlélőket új épületek felhúzásával, erőforrások keresésével, és tartsd őket életben, ameddig csak lehet. Vezetőként számos kihívással kell szembenézned, és sokszor olyan döntéseket kell hoznod, amelyeken életek múlnak. Hajlandó vagy félretenni az emberséget a túlélés érdekében, vagy a végzetbe hajszolod a maroknyi csapatot? A Frostpunk egy látványos, de kőkemény játék, amelyben minden tudásodra szükség lesz, ha esélyt akarsz hagyni fajunk fennmaradására.

A játék konzolos kiadása kontrollerre optimalizált irányítást, új nehézségi szinteket, játékmeneti finomításokat tartalmaz, emellett magában foglalja az alapjátékhoz kiadott összes DLC-t is.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiLogikai
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
16
Játék típus
Szimulátor
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!