Szavazás

Lemezes vagy digitális tartalmat használsz többet?

Házhozszállítás

TOP termékek

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

XboxOne Deadlight Director's Cut

XboxOne Deadlight Director's Cut
XboxOne Deadlight Director's Cut
XboxOne Deadlight Director's Cut
XboxOne Deadlight Director's Cut
XboxOne Deadlight Director's Cut
XboxOne Deadlight Director's Cut
XboxOne Deadlight Director's Cut
XboxOne Deadlight Director's Cut
XboxOne Deadlight Director's Cut


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
20Gb alatt
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
XboxOne
Termék Állapota :
Kiváló, karcmentes
További adatok
Raktáron
ÚJ, BONTATLAN
2 000 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 20 Ft
Részletek

Az Xbox One Deadlight Director's Cut egy kalandjáték, ami a horror és a túlélési játékokat vegyíti. A játékot az Arrowhead Game Studios fejlesztette, és a Deep Silver adta ki 2016-ban. A játék különlegessége, hogy az 1980-as években játszódik, és az akkoriban vált ismertté a zombik világa.

A játék története nagyon izgalmas, és tele van kalandokkal, amelyek valójában elég rémisztőek. A játékosnak a feladata, hogy túlélje a kihalás sújtotta Seattle városát, amely tele van elpusztult építészeti épületekkel és az abból származó veszélyekkel, amelyek lehetetlenné teszik a civilizáció visszatérését.

A játék főhőse Randall Wayne, egy családapának, aki minden áron meg akarja védeni a szeretteit. A játék menete egy kis flashbackkel kezdődik, amelyből kiderül, hogy Randell Wayne feleségét és kislányát elveszítette az apokalipszis közepette és azzal a céllal vág neki az akcióknak, hogy megint megtalálhassa őket.

Az Xbox One Deadlight Director's Cut esetében a zombikat nem agresszív erőként vezetik be, hanem inkább egyszerűbb akadályokként, amelyekkel az eszmei értékű feladatokat kell megoldani.

A játékban az ügyességünk, gyorsaságunk és stratégiai észjárásunk minden pillanatban számítani fog. A játékban számos gyilkos fegyver, például kések, baseball ütők, lövészeti fegyverek és súlyos eszközök állnak a rendelkezésünkre, hogy elpusztítsuk a zombi fenyegetéseket.

Az Xbox One Deadlight Director's Cut további újítása, hogy most új funkciók és fejlesztések is bekerültek az eredeti verzióhoz képest. Ez magában foglalja az új grafikus motorokat, amelyek nagyszámú lehetőséget kínálnak a játékosok számára, hogy minőségi és élethű művészi világba élvezhessék az erőfeszítéseiket.

A játékban történeti meglepetések is felfedezhetők, amelyek a már meglévő történetre is tovább terelnek, így azok is élvezni tudják a játékot, akik az eredeti verziót ismerik.

Végső soron az Xbox One Deadlight Director's Cut egy nagyon izgalmas és élvezetes játék, amely tökéletes választás azok számára, akik szeretik a horror és a kaland társasjátékokat. Általánosságban véve szórakoztató és kalandos élményt nyújthat a játékosoknak, miközben fejlődnek az ügyességük és az intelligenciájuk.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiHorror
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem