Xbox360 Ninja Gaiden 2

Xbox360 Ninja Gaiden 2
Xbox360 Ninja Gaiden 2
Xbox360 Ninja Gaiden 2
Xbox360 Ninja Gaiden 2
Xbox360 Ninja Gaiden 2
Xbox360 Ninja Gaiden 2
Xbox360 Ninja Gaiden 2
Xbox360 Ninja Gaiden 2
Részletek

A Ninja Gaiden II a sorozat legjobb hagyományait õrzi meg. Ez egy külsõ nézetû akciójáték, amely óriási hangsúlyt fektet a harcra. Ryu egy nagyon akrobatikus képességû ninja, és ezt ki is kell használnia, ha életben akar maradni. A Ninja Gaiden-re jellemzõ az a kihívás, hogy bármelyik alapellenség is halálos veszélyt jelenthet. Egy pillanatra sem lankadhat a figyelmed, ha nem akarsz idõ elõtt elhalálozni. Ryu a játékot behatárolt képességekkel, és viszonylag gyenge fegyverekkel kezdi. Ezeket mind fejleszteni lehet a játék során, illetve Muramasa, a ninja mester boltjában lehet vásárolni új fegyvereket, képességeket, varázslatokat.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiVerekedős
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Hack And Slash
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!