Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Xbox360 Just Cause

Xbox360 Just Cause
Xbox360 Just Cause
Xbox360 Just Cause
Xbox360 Just Cause
Xbox360 Just Cause
Xbox360 Just Cause
Xbox360 Just Cause
Xbox360 Just Cause
Xbox360 Just Cause


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
10Gb alatt
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Xbox360
Termék Állapota :
Használt, szép állapot
Melyik üzletben található :
Óbuda
További adatok
Nincs raktáron
HASZNÁLT
3 500 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 35 Ft
Részletek

Az Xbox 360 Just Cause egy olyan akció-szerepjáték, amely a Just Cause játék-sorozat első része. A játék kifejezetten az Xbox 360 konzolra készült, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a varázslatos és izgalmas világba csöppenve vadásszanak ellenfeleikre, és hősként álljanak ki a bűnözők ellen.

Az Xbox 360 Just Cause egy aprólékosan kidolgozott nyitott világban játszódik, ahol a játékosok rengeteg szabadalmazott járművet és fegyvert használhatnak akcióik során. A játék története a régión belüli felfordulásokra összpontosít, amelyeknek köszönhetően a regionális kormány megakadályozta, hogy bármiféle stabilitás alakuljon ki a területen.

A játékosoknak feladata, hogy a veszélyes adrenalinpumpáló küldetések által megszerzett tapasztalatot, képességeket és fegyvereket használjanak fel, hogy felszámolják a bűnözők és diktátorok által uralom alatt tartott körzeteket. A játékosok rendelkeznek egy intelligens és kreatív repülőeszközzel, amely segítségükre áll a közlekedési feladatok ellátásában, valamint elviszi őket az izgalmas és taktikus akciók helyszínére.

Az Xbox 360 Just Cause világa gazdag és változatos, és lehetőséget ad a játékosok számára, hogy a saját egyedi stílusukat fejlesszék ki. A játékosoknak alkalom nyílik rá, hogy kreatív módon használják a környezetüket, legyen szó a városi fejlesztésekről, vagy a környezeti jellemzők kihasználásáról, hogy a lehető legjobb akciókat dolgozzák ki. Az Xbox 360 Just Cause szórakoztató és élethű akció-szerepjáték, amely egyaránt ideális mind az újonc, mind a tapasztalt játékosok számára. Ez az észvesztő játék nagyszerű módja annak, hogy a játékosok kicsit kikapcsolódhassanak és élvezhessék a játék és akció világát. Az Xbox 360 Just Cause termék kiválasztásával további tapasztalatokat szerezhetnek és élményekkel gazdagíthatják játékélményüket.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
16
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Hasonló termékek