X360 Sonic Unleashed

X360 Sonic Unleashed
X360 Sonic Unleashed
X360 Sonic Unleashed
X360 Sonic Unleashed
X360 Sonic Unleashed
X360 Sonic Unleashed
X360 Sonic Unleashed
X360 Sonic Unleashed
Részletek

Ismerd meg Sonic, a sündisznó új arcát.

A játék két részre osztható: a nappali és az éjszakai pályákra. A nappali pályák a régi, hagyományosnak számító Sonic-epizódokat idézik fel: őrületes sebességű száguldozás, érmegyűjtögetés, ugrálós szakaszok,eszeveszett játék.

3D-s pályák miatt Sonic mozgástára jópár új mozdulattal gazdagodik, köztük például a falonfutással vagy az oldalra szökkenéssel.Az éjszakai pályák viszont igazi újdonságnak számítanak. Éjszakánként előtör Sonic állati énje, és ilyenkor hihetetlenül nagy erőre tesz szert - amire szüksége is lesz! Az sem ritka, hogy egyszerre 10-12 ellenféllel kell megbirkóznod.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiLogikai
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
7
Játék típus
Mászkálós logikai
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!