Ps4 MXGP

Ps4 MXGP
Ps4 MXGP
Ps4 MXGP
Ps4 MXGP
Ps4 MXGP
Ps4 MXGP
Ps4 MXGP
Ps4 MXGP
Részletek

A terepmotorozás szerelmeseinek legnagyobb örömére PlayStation 4-re is ellátogat az MXGP The Official Motocross Videogame, amelyben a rajongók a kérdéses sportág hivatalos adaptációját köszönthetik a rengeteg sárdagasztással, mutatvánnyal és féktelen száguldással a középpontban.

A játékban a 2013-as évad összes terepmotorját, versenyzőjét, valamint különféle taktikát igénylő pályáját megtaláljuk, méghozzá a hivatalos licensznek köszönhetően pontosan úgy és olyan formában, ahogyan azt a valóságban is megtapasztalhatjuk.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutósSport
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

20Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
3
Játék típus
Motoros
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!