Xbox360 W13

Xbox360 W13
Xbox360 W13
Xbox360 W13
Xbox360 W13
Xbox360 W13
Xbox360 W13
Xbox360 W13
Xbox360 W13
Részletek
A THQ és a 2K Sports közös gondozásában ismét megjelent a WWE aktuális része a WWE '13, amely az adott év aktuális eseményeit és kihívásait dolgozza fel. A fókuszban CM Punk tetszeleg, aki alaposan megváltoztatta a WWE-t, hiszen úgy hatolt át a szupersztárokon, mint forró kés a vajon! Az új MI-rendszernek és a közösségi rajongásnak köszönhetően még soha nem volt ennyire élethű egyetlen WWE játék sem. A tartalmas kampány, a rengeteg harcos (más-más időkből, egészen 1990-től), az élvezetes harcrendszer és a remek hangulat okán ismét pazar szórakozást biztosít az új WWE.
Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiVerekedős
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!