PsVR Space Junkies

PsVR Space Junkies
PsVR Space Junkies
PsVR Space Junkies
PsVR Space Junkies
PsVR Space Junkies
PsVR Space Junkies
PsVR Space Junkies
PsVR Space Junkies
Részletek

A Ubisoft bemutatja a legújabb sci-fi VR élményt, ez a Space Junkies! Egy akciódús, gyors árkádos lövöldözős játék, ahol a világűrben száguldhatsz halálos arénákban, és extrém csatákban vehetsz részt. Ezeken a bolygók körül keringő űrbéli pályákon minden irányból érkezhetnek ellenfelek, így a VR sisakod segítségével folyamatosan résen kell lenned, és tájékozódnod kell az életben maradáshoz. Minden aréna a nagysebességű, halálos harcokhoz lett tervezve!

A Space Junkes-ban a távoli jövőbe utazhatsz, ahol magadra öltheted egy elit harcos ruháját, és 1v1, illetve 2v2 összecsapásokban vehetsz részt. A virtuális valóságnak köszönhetően tényleg az akció közepén érezheted magad! Használd kezeidet a fegyverek és más eszközök használatához, és használj mozgásérzékelős kontrollert a 360 fokos mozgáshoz! Az ellenfelek bárhonnan támadhatnak, így mindig figyelned kell minden irányba, és megfelelően kell mozognod a túléléshez.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játékJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Csak online játszható
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
16
Játék típus
VR
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!