Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Ps5 Lies of P

Ps5 Lies of P
Ps5 Lies of P
Ps5 Lies of P
Ps5 Lies of P
Ps5 Lies of P
Ps5 Lies of P
Ps5 Lies of P
Ps5 Lies of P
Ps5 Lies of P


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
25Gb-35Gb
Garancia ideje  :
Gyártói 1 Év
Támogatott eszközök  :
Ps5
Melyik üzletben található :
Halásztelek
További adatok
Nincs raktáron
ÚJ, BONTATLAN
20 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 209 Ft
Részletek

A PS5 Lies of P egy lenyűgöző, akció-dús videojáték, mely a hihetetlen grafika és a valósághű animációk kombinációjával egy igazán magával ragadó játékélményt nyújt. Ráadásul olyan exkluzív funkciók is elérhetők, amelyek kihasználják a PlayStation 5 erőteljes technológiáját, hogy még inkább átélhesd a játékot.

A játék izgalmas és fordulatos cselekménye egy lenyűgöző fantáziavilágba kalauzol el, ahol meg kell küzdened a gonosz erőkkel. A lenyűgözően kidolgozott karakterek és a részletgazdag környezet teszi lehetővé, hogy egészen a játékba merülj. Minden pillanatban érezhető a fejlesztők odafigyelése a részletekre, ami még autentikusabb érzést kölcsönöz a játéknak.

A PS5 Lies of P kihasználja a PlayStation 5 hihetetlen sebességét és teljesítményét, hogy a játék tele legyen lenyűgöző látvánnyal és azonnali válaszreakciókkal. Az adaptív gombok lehetővé teszik, hogy a játékban érezd a különbséget az egyes karakterek között.A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiHorrorLogikaiHack and slash
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol