Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Ps5 MotoGP 21

Ps5 MotoGP 21
Ps5 MotoGP 21
Ps5 MotoGP 21
Ps5 MotoGP 21
Ps5 MotoGP 21
Ps5 MotoGP 21
Ps5 MotoGP 21


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
25Gb-35Gb
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Ps4, Ps5
Melyik üzletben található :
Óbuda, Halásztelek
További adatok
Raktáron
ÚJ, BONTATLAN
7 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 79 Ft
Részletek

Játékban nem csak a pályán kell helytállnod. Komoly szerep jut rád a menedzseri feladatokban is egyaránt. A legelején eldöntheted, hogy egy létező csapathoz szeretnél e csatlakozni vagy a saját általad létrehozott csapathoz húz a szíved. Ilyenkor Te felelsz a személyzetért, a motor fejlesztésekért és a versenyző áthelyezésért. Miután csapatod sikeresen zárta az évet a munka folytatódik a fiatal tehetségek felkutatásával és nevelésével. A játékban aprólékosan testreszabhatod motorod kinézetét, valamint a ruhádat és a sisakodat is,úgy alakítod ahogy szeretnéd. Itt nem elég ha jól nézel ki a pályán is oda kell tenned magad. A neurális hálóra épülő mesterséges intelligencia is keményen megizzaszt majd. A játék folyamatosan figyeli a vezetési stílusod, így mindig megtalálja a védtelen részeket. Ezzel egyben a játék a lehető legjobb versenyzővé képez. A teljesen új Long Lap Pentalty rendszer a szabálytalan versenyzőket bünteti. Ha a virtuális bíró úgy látja, hogy szabálytalan mozdulatot hajtottál végre, akkor kijelölhet neked a következő körben egy hosszabb útvonalat, ezzel értékes másodperceket vesztve, amivel versenytársaid hamar utolérhetnek, esetleg megelőzhetnek. A MotoGP 21-ben ne csak gyors legyél, de egyben sportszerű is!


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Egyszemélyes
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
3
Játék típus
Motoros
Gyerekeknek is ajánlható
Igen