Ps4 Wipeout

Ps4 Wipeout
Ps4 Wipeout
Ps4 Wipeout
Ps4 Wipeout
Ps4 Wipeout
Ps4 Wipeout
Ps4 Wipeout
Ps4 Wipeout
Részletek

A Wipeout Omega Collection a Wipeout HD, a Wipeout Fury és a Wipeout 2048 című három klasszikus epizód összes tartalmát felvonultatja, ezáltal 26 kétirányú pálya, 46 egyedi járgány, számtalan játékmód, klasszikus élmények, valamint természetesen minden téren mai, megszépült grafika vár majd ránk.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

25Gb-35Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
7
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!