Ps4 VR Superhot

Ps4 VR Superhot
Ps4 VR Superhot
Ps4 VR Superhot
Ps4 VR Superhot
Ps4 VR Superhot
Ps4 VR Superhot
Ps4 VR Superhot
Ps4 VR Superhot
Részletek

Lassítsd az időt, és térj ki a golyók elől az innovatív FPS-játékban, amely most PlayStation VR-ral is játszható.
Az idő veled együtt halad
Keverd az óvatos stratégiát és a kaotikus fegyverharcot egy páratlan, idővezérelt lövöldözős játékban, amely újraértelmezi a klasszikus belső nézetes lövöldözős játékokat.
Kerülj ki a létszám és fegyverek tekintetében is túlerőben lévő, leküzdhetetlennek tűnő nehézségekből egy teljesen váratlan fordulattal: az idő csak akkor halad, ha te is mozogsz. A golyók még a legnagyobb tűzharc kavalkádjában is mozdulatlanul lebegnek a levegőben, amíg megteszed a következő lépést.

Figyelj oda minden lépésedre, amint a rendkívül látványos környezetekben az ellenségeid nyomába eredsz, lopd el fegyvereiket, és hatolj át a lassított golyók záporán.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játékJáték jellemzőiVerekedős
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
12
Játék típus
VR
Gyerekeknek is ajánlható
Igen