Ps4 VR Apex Construct

Ps4 VR Apex Construct
Ps4 VR Apex Construct
Ps4 VR Apex Construct
Ps4 VR Apex Construct
Ps4 VR Apex Construct
Ps4 VR Apex Construct
Részletek

Az Apex Construct egy egyedülálló VR élményt nyújtó akció játék, ahol egy szétrombolt világ düledező maradványi között kell megtalálnunk a kiutat és túlélni a robotok támadását. Lélegzetelállító látványvilágával és egyedi történetével az Apex Construct egy jó választás lehet bármilyen VR kedvelőnek.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játékJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
12
Játék típus
Logikai adventures
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!