Szavazás

Lemezes vagy digitális tartalmat használsz többet?

Házhozszállítás

TOP termékek

Szűrés

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Ps4 Trials Fusion

Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Nincs raktáron
Használt
2 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 29 Ft
Részletek

A Rocky Motocross Physics és a Line Design találkozik egy olyan csúcsverseny élménnyel, amelyet más játék nem engedhet meg magának. Mutasd meg rettenthetetlen oldal teljesen új rendszert FMX trükköket, és csatlakozz az úton a gyõzelemhez. A végsõ cél a célszalag, minden elõttünk álló kihívás,csak előrébb visz! Trials Fusion ötvözi a klasszikus, jól bevált recept kísérletek egyszerû, de erõsen addiktív alternatív motorkerékpár játék alapján a fizika társadalmi és vizuális képességek játszik az új generáció. Új megõrzi és erõsíti a legfontosabb jellemzõje a nagy sikerû játék Trials Evolution és Trials HD szállít híreket, többek között: Intuitív és addiktív játékmenet a fizika alapján. Multiplayer. A gyakorlat és a készségek elsajátítása. A képesség, hogy saját számokat készítsenek és megoszthassák õket barátaikkal. Értékelések rangsorolása. Jó hívás! Futurisztikus, hi-tech világ. FMX fizika trükkös fizika rendszer. Részletes nagyfelbontású vizuális elemek. Új társadalmi funkciók. Csatlakozzon a hordozható eszközök világához.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Két személyes
Tárhely
20Gb alatt
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet
Angol
Támogatott eszközök
Ps4, Ps5
Korhatár
12
Játék típus
Motoros
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Kiegészítő termékek