Ps4 Trials Fusion

Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Ps4 Trials Fusion
Részletek

A Rocky Motocross Physics és a Line Design találkozik egy olyan csúcsverseny élménnyel, amelyet más játék nem engedhet meg magának. Mutasd meg rettenthetetlen oldal teljesen új rendszert FMX trükköket, és csatlakozz az úton a gyõzelemhez. A végsõ cél a célszalag, minden elõttünk álló kihívás,csak előrébb visz! Trials Fusion ötvözi a klasszikus, jól bevált recept kísérletek egyszerû, de erõsen addiktív alternatív motorkerékpár játék alapján a fizika társadalmi és vizuális képességek játszik az új generáció. Új megõrzi és erõsíti a legfontosabb jellemzõje a nagy sikerû játék Trials Evolution és Trials HD szállít híreket, többek között: Intuitív és addiktív játékmenet a fizika alapján. Multiplayer. A gyakorlat és a készségek elsajátítása. A képesség, hogy saját számokat készítsenek és megoszthassák õket barátaikkal. Értékelések rangsorolása. Jó hívás! Futurisztikus, hi-tech világ. FMX fizika trükkös fizika rendszer. Részletes nagyfelbontású vizuális elemek. Új társadalmi funkciók. Csatlakozzon a hordozható eszközök világához.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Két személyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

20Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Támogatott eszközök
Ps4, Ps5
Korhatár
12
Játék típus
Motoros
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!