Ps4 Skater XL

Ps4 Skater XL
Ps4 Skater XL
Ps4 Skater XL
Ps4 Skater XL
Ps4 Skater XL
Ps4 Skater XL
Ps4 Skater XL
Ps4 Skater XL
Ps4 Skater XL
Ps4 Skater XL
Részletek

A Skater XL játékkal zuhanj bele a skateboarding világába, ahol a stílust, kreativitást és tökéletes trükköket te határozod meg.
 

Alkoss, kombinálj és stilizáld a trükköket a skateboard példátlan irányításával Kalifornia ikonikus helyszínein, ahol az utcai legendák maguknak szerezték meg hírnevüket.
 

Játssz skateboard legendákkal az utad során, mint például Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta vagy Brandon Westgate.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

20Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
3
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!