Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Ps4 Box VR

Ps4 Box VR
Ps4 Box VR
Ps4 Box VR
Ps4 Box VR
Ps4 Box VR
Ps4 Box VR
Ps4 Box VR
Ps4 Box VR
Ps4 Box VR


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
10Gb alatt
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Ps4, Ps5
Termék Állapota :
Használt, szép állapot
Melyik üzletben található :
Óbuda
További adatok
Raktáron
HASZNÁLT
4 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 49 Ft
Részletek

A BoxVR-t úgy tervezték, hogy minden formájú játékos formában maradjon, nagy intenzitású rutinokkal, amelyeket profi oktatók készítenek. A játékosok választhatnak 45 egyedi hosszúságú és intenzitású rutin közül, vagy készíthetnek testreszabott gyakorlatokat. Rendszeresen konzultáltak a vezetõ fitnesz edzõkkel, hogy különféle gyakorlatokat készítsenek a kalóriák elpusztítására. A rövid 3 perces bemelegítéstõl és a több mint 60 perces állóképességi gyakorlattól kezdve a játékosok mindent megtalálhatnak. A Workouts mód lehetõvé teszi a játékosok számára, hogy annyi rutint készítsen, amennyire szüksége van, akár 110 dalt tartalmazó lejátszási listát állíthat össze, és bármilyen rutin intenzitását állíthatja. Egy motiváló partnerrel könnyebb az edzésre való belépés, tehát a BoxVR támogatja a multiplayer játékot, lehetõvé téve, hogy akár 6 játékos együtt végezze el ugyanazt az edzést, és megnézze, ki nyeri a legjobb pontszámot. Minden egyes gyakorlatot rögzítünk, hogy a játékosok nyomon tudja követni az idõvel elégetett kalóriákat, és követni tudják a cél felé tett elõrehaladást. Több mint 100 különbözõ dal érhetõ el az edzés energiájának és hangjának beállítására, beleértve a pop, rock, EDM, drum n 'bass, hip hop és egyebek.   A játékhoz a PlayStation VR, a PlayStation Move és a PS4 PlayStation Camera szükséges.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
12
Játék típus
VR
Gyerekeknek is ajánlható
Nem