Ps4 Resident Evil 3

Ps4 Resident Evil 3
Ps4 Resident Evil 3
Ps4 Resident Evil 3
Ps4 Resident Evil 3
Ps4 Resident Evil 3
Ps4 Resident Evil 3
Ps4 Resident Evil 3
Ps4 Resident Evil 3
Részletek

A Resident Evil 3 egy a mára már ikonikus klasszikussá vált azonos című játék remasterelt verziója a jelen konzolgenerációra. Ebben a részben Jill Valentine, a S.T.A.R.S. különleges akciócsoport tagjának bőrébe bújva kell kijutni a romokban álló Racoon City-ből. Közben fényt derítve az Umbrella Corporation sötét terveire.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőionline játékJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

45Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem