Ps4 Persona 5

Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Részletek

A sztori onnan indul, hogy a névtelen főszereplő egy kis tokiói kávézó tulajdonosának fennhatósága alá kerül, miután igazságtalanul egy év próbaidőre ítélik egy felnőtt molesztáló fizikai bántalmazásáért. Az otthonát kényszerűen elhagyó és gyakorlatilag néma (amúgy nem az) főszereplő használata nem véletlen: akárcsak a felügyeletünkre bízott karakter szemében, úgy számunkra is ismeretlen terep az új környezet, elsősorban a Shujin középiskola (a Shujin a japán nyelvben kiejtve rabot is jelent), ahol a tanárok és diákok is reflexből huligánnak néznek minket a priuszunk miatt. Hősünk hamar összehaverkodik egy másik számkivetett diákkal, a néha irritálóan ostoba Ryuji-val, miután egészen véletlenül átkeverednek egy alternatív világba, ahol az iskola helyén egy várat találnak. Mint időközben kiderül, ebben az úgynevezett Metaverse-ben azt tapasztalhatjuk meg testközelből, ahogyan a különösen eltorzult vágyakkal felruházott emberek a világot szemlélik – tehát a suli helyén azért egy vár van, mert az ottani perverz tesitanár úszógatyás (fecske, brrr) királynak érzi magát attól, hogy a felügyeletére bízott röplabdacsapatokat fizikailag bántalmazza, a fiatal lányokat pedig kisebb-nagyobb sikerrel molesztálja. Embereink itt akadnak össze Morganával, az antropomorf macskával (kikéri magának, ő nem is macska!), aki elmagyarázza nekik, hogy ha ellopják ezeknek a beteges fazonoknak a „palotáikból” az elfajzott vágyaik manifesztációját jelentő „kincset”, akkor a tudatalatti világuk összeomlik, a valóságban pedig meggyónják bűneiket.

Forrás:

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiVerekedős
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

25Gb-35Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
16
Játék típus
MMO RPG
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!