Szavazás

PS5 VS Xboxone Series

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Hírek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Ps4 Persona 5

Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5
Ps4 Persona 5


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
5 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 55 Ft
Részletek

A sztori onnan indul, hogy a névtelen főszereplő egy kis tokiói kávézó tulajdonosának fennhatósága alá kerül, miután igazságtalanul egy év próbaidőre ítélik egy felnőtt molesztáló fizikai bántalmazásáért. Az otthonát kényszerűen elhagyó és gyakorlatilag néma (amúgy nem az) főszereplő használata nem véletlen: akárcsak a felügyeletünkre bízott karakter szemében, úgy számunkra is ismeretlen terep az új környezet, elsősorban a Shujin középiskola (a Shujin a japán nyelvben kiejtve rabot is jelent), ahol a tanárok és diákok is reflexből huligánnak néznek minket a priuszunk miatt. Hősünk hamar összehaverkodik egy másik számkivetett diákkal, a néha irritálóan ostoba Ryuji-val, miután egészen véletlenül átkeverednek egy alternatív világba, ahol az iskola helyén egy várat találnak. Mint időközben kiderül, ebben az úgynevezett Metaverse-ben azt tapasztalhatjuk meg testközelből, ahogyan a különösen eltorzult vágyakkal felruházott emberek a világot szemlélik – tehát a suli helyén azért egy vár van, mert az ottani perverz tesitanár úszógatyás (fecske, brrr) királynak érzi magát attól, hogy a felügyeletére bízott röplabdacsapatokat fizikailag bántalmazza, a fiatal lányokat pedig kisebb-nagyobb sikerrel molesztálja. Embereink itt akadnak össze Morganával, az antropomorf macskával (kikéri magának, ő nem is macska!), aki elmagyarázza nekik, hogy ha ellopják ezeknek a beteges fazonoknak a „palotáikból” az elfajzott vágyaik manifesztációját jelentő „kincset”, akkor a tudatalatti világuk összeomlik, a valóságban pedig meggyónják bűneiket.

Forrás:


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiVerekedős
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely
25Gb-35Gb
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
16
Játék típus
MMO RPG
Gyerekeknek is ajánlható
Nem