Szavazás

Melyik játékot várod jobban?

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Ps4 F1 2020 Seventy Edition

Ps4 F1 2020 Seventy Edition
Ps4 F1 2020 Seventy Edition
Ps4 F1 2020 Seventy Edition
Ps4 F1 2020 Seventy Edition
Ps4 F1 2020 Seventy Edition
Ps4 F1 2020 Seventy Edition
Ps4 F1 2020 Seventy Edition
Ps4 F1 2020 Seventy Edition
Ps4 F1 2020 Seventy Edition

A Ps4 F1 2020 Seventy Edition tartalma egyedi testreszabási lehetőségek autómatrica, pódium ünneplés, bukósisak, versenyruha kesztyű és játékos kitüző.


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
5 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 59 Ft
Részletek

Az idei év sem marad ki a lóerők felzúgása nélkül! Sőt! Idén a járványnak köszönhetően majdnem a futammal egy időben kapjuk készhez a Codemaster jóvoltából az F1 2020-at. Az idei évben kitettek magukért a srácok, hiszen eléggé összepakolták a játék sava borsát és még ugrottak is vele egyet! Sokkal jobban érezhető a sebesség és az autók különbségei, akár a kanyarokban akár a kigyorsító egyenesekben. A legnagyobb újítást a karrier módban hozták el, mégpedig a My Team móddal.

Saját istállót kell létrehoznunk és menedzselnünk, melynek egyben mi vagyunk az egyik versenyzője is. Az autó fejlesztése és a sajtóval történő kapcsolattartás mellett (melyek a karrieren belül már eddig is szerephez jutottak) foglalkoznunk kell a csapat egyes divízióival, a szponzorokkal és persze a második számú pilótával is, megfelelően beosztva a rendelkezésünkre álló erőforrásokat. Ráadásul, mivel külön csapatként szállhatunk be a világbajnokság küzdelmeibe, ezért teljesen új arculatot hozhatunk létre, ezzel is színesítve a mezőnyt. Ebben természetesen a két új pálya (Zandvoort és Hanoi Street Circuit) is ott van, bár a valódi mezőny Hollandiában és Vietnámban már csak jövőre fog versenyezni. A játékban természetesen állítható a nehézségi szint is a kezdőtől egészen a mester fokozatig, így mindenki nyugodtan a kormány mögé pattanhat egy egy nagy versenyen is!


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely
45Gb
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
3
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Hasonló termékek