Ps Vita FIFA 15

Ps Vita FIFA 15
Ps Vita FIFA 15
Ps Vita FIFA 15
Ps Vita FIFA 15
Ps Vita FIFA 15
Ps Vita FIFA 15
Ps Vita FIFA 15
Ps Vita FIFA 15
Részletek

A Legacy Edition-ben a csapatok összetétele, illetve a mezek megfelelnek az aktuális felhozatalnak, új módokat, játékmeneti elemeket és grafikai fejlesztéseket nem tartalmaz.

Noha a FIFA 15 immáron hivatalosan is átlépett az újgenerációba, az EA Sports nem akarta, hogy a régebbi- és a hordozható konzolok kedvelői kimaradjanak a játék nyújtotta élményekből. Ennek az eredménye lett a FIFA 15 Legacy Edition, aminek köszönhetően némi kompromisszumért cserébe a PlayStation Vita-tulajdonosok is belecsaphatnak a virtuális focimeccsekbe.

A FIFA 15 Legacy Edition keretein belül az igazi nagypályás futball élménye vár ránk, méghozzá minden eddiginél realisztikusabb küllem és játékmenet társaságában, az aktuális évad jól ismert csapataival és focistáival a középpontban.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
3
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Igen