Ps Vita FIFA 14

Ps Vita FIFA 14
Ps Vita FIFA 14
Ps Vita FIFA 14
Ps Vita FIFA 14
Ps Vita FIFA 14
Ps Vita FIFA 14
Ps Vita FIFA 14
Ps Vita FIFA 14
Részletek

Idén sem kell nélkülöznünk a FIFA-sorozatot, az EA Sports ugyanis gondoskodott arról, hogy az aktuális évad ezúttal is elkészülhessen, így a futball szerelmesei ismét számtalan apró újdonság és finomhangolás társaságában csaphassanak bele a virtuális labdarúgásba, a csapatépítésbe és a franchise-ra jellemző sajátos opciók sokaságába.

A FIFA 14-ben az újdonságok terén is követték a fejlesztők a korábbi években kitaposott útvonalat, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy ezúttal is arra mentek rá, hogy minél realisztikusabbá és minél tökéletesebbé váljon a játék. Ehhez első ízben a fizikai motorhoz nyúltak hozzá, aminek köszönhetően sokkal valószerűbben mozognak majd a játékosok, a rúgásoknak immáron valódi erejük lesz, a labda pedig tényleg labdaként viselkedik, útjára pedig számtalan erő és tényező gyakorol hatást.

A fizikai motor mellett a mesterséges intelligencia csiszolása sem maradhatott ki a felhozatalból, ami szintén a valószerűbb helyzetek lemintázását szolgálta. Legyen szó a passzokról, a cselezésről, a védekezésről vagy a lövésekről, a továbbfejlesztett programozott értelem miatt sokkal életszerűbben reagálnak majd a focisták, mint korábban bármikor.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
3
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Igen