Ps Vita FIFA 13

Ps Vita FIFA 13
Ps Vita FIFA 13
Ps Vita FIFA 13
Ps Vita FIFA 13
Ps Vita FIFA 13
Ps Vita FIFA 13
Ps Vita FIFA 13
Ps Vita FIFA 13
Részletek

A hatalmas népszerűségnek örvendő futball játéksorozat legújabb része a határokat feszegeti: eddig nem tapasztalt minőségben mutatja be a közkedvelt sportág minden egyes mozzanatát, miközben szoros kapcsolatot épít ki a játékossal.

A realisztikus játékmenet megteremtésének érdekében számos innovatív funkció került bevezetésre, köztük a First Touch Control, amely minden eddiginél valósághűbb labdakezelést tesz lehetővé, s magával hordozza a valódi játék olykor kiszámíthatatlan végkimenetelét. 

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
3
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!