XboxOne Madden NFL 25

XboxOne Madden NFL 25
XboxOne Madden NFL 25
XboxOne Madden NFL 25
XboxOne Madden NFL 25
XboxOne Madden NFL 25
XboxOne Madden NFL 25
XboxOne Madden NFL 25
XboxOne Madden NFL 25
Részletek

A Madden NFL sorozat 25 éve ott figyel az amerikai focis játékok élmezőnyében, ennek örömére a legújabb rész mögött a már megszokottá vált évszám helyett a "25" díszeleg. Negyed évszázad sok idő, de a széria még mindig nem mutatott eleget - a legújabb epizód legalábbis még a korábbiakat is messze felülmúlja!

A Madden NFL 25 változatos játékmódjai közt mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabbat, akár csak egy-egy gyors mérkőzésről legyen szó, akár pedig komplett bajnokságok végigjátszásáról. Gyakorold be az irányítás alapjait kedvenc csapatod oldalán, és írd át a bajnokság aktuális állását pár gombnyomással, helyes stratégiák alkalmazásával!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Két személyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

50Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
7
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Nem