Szavazás

Melyik játékot várod jobban?

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

XboxOne Far Cry 6

XboxOne Far Cry 6
XboxOne Far Cry 6
XboxOne Far Cry 6
XboxOne Far Cry 6
XboxOne Far Cry 6
XboxOne Far Cry 6
XboxOne Far Cry 6
XboxOne Far Cry 6
XboxOne Far Cry 6


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
9 000 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 90 Ft
Részletek

„Te gonosz vagy? Egy szörnyeteg vagy? kérdezi a kegyetlen diktátor fiától, ahogy a forradalomért kiáltó tüntetőket nézik az utcán. Anton Castillo annak az ígéretével került hatalomra, hogy visszaállítja az egykor virágzó szigetország, Yara hajdani dicsőségét, és paradicsoma megvalósításához minden szükséges eszközt felhasznál. Kötelességtudó 13 éves fiával, Diegoval az oldalán Anton összeszorított kezeiben tartja Yara jövőjét.
A Karib-tenger szívében fekvő Yara egy trópusi paradicsom, ahol megállt az idő. A több évtizedes gazdasági megszorítások végigpusztítottak a nemzeten, csak szegénységet és megosztottságot hagyva hátra. Míg Yara egyes lakói vakon követik Antont, addig mások a paradicsom helyreállításának nevében vetik alá magukat befolyásának. Ahogy uralkodói brutalitása új méreteket ölt, úgy fokozódnak a forrongások és a felkelések tüze az egész országban lángra gyúl.
A Far Cry 6-ban a játékosok egy adrenalin fűtötte, modern gerillaforradalom kaotikus világában merülhetnek el. Szállj szembe Anton hatalomittas rezsimjével az intenzív összecsapásokon át a sűrű dzsungelekben és zsúfolt városokban Dani Rojas, a káoszba belekeveredett helyi lakos szerepében. Vesd be egyedi és meglepő fegyverek, járművek és állati segítők arzenálját az összecsapások során, hogy porig égesd a zsarnok rezsimet.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiJáték jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely
50Gb felett
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Támogatott eszközök
XboxOne, Xbox Series
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Hasonló termékek