XboxOne Dying Light

XboxOne Dying Light
XboxOne Dying Light
XboxOne Dying Light
XboxOne Dying Light
XboxOne Dying Light
XboxOne Dying Light
XboxOne Dying Light
XboxOne Dying Light
Részletek

Újabb játékkal jelentkeznek a Dead Island sorozat fejlesztői: bár a téma maradt a zombi-apokalipszis, a next-gen körítés miatt egészen eltérő élményben lehet részünk, mint azt eddig bármikor megtapasztalhattuk. Fegyvert a kézbe - beköszöntött az örök éjszaka világa...

A Dying Light egy sandbox FPS, melyben nincs meghatározva, milyen sorrendben kell haladnunk feladatainkkal. Kutathatunk fegyverek után, fejleszthetjük a már meglévő eszközöket, új szövetségesek és túlélők után kutathatunk, vagy nekiláthatunk búvóhelyünk megerősítésének; egy a lényeg, hogy ne érjen minket meglepetésként a zombik érkezése.

Az élőhalottak éjjel-nappal egyaránt megtalálhatóak a város utcáin, naplemente után azonban újult erőre kapnak, és megnövelt sebességgel kezdenek "élők" után kutatni - ha tehát tehetjük, éjszakára mindenképp vonuljunk a biztonságot jelentő négy fal közé, vagy készüljünk fel arra, hogy komoly harc vár ránk reggelig!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiVerekedősNyitott világúHorror
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

25Gb-35Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem