Szavazás

Melyik játékot várod jobban?

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Playstation 5 Kontroller Cosmic Red

Playstation 5 Kontroller Cosmic Red
Playstation 5 Kontroller Cosmic Red
Playstation 5 Kontroller Cosmic Red
Playstation 5 Kontroller Cosmic Red
Playstation 5 Kontroller Cosmic Red
Playstation 5 Kontroller Cosmic Red
Playstation 5 Kontroller Cosmic Red


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
21 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 219 Ft
Részletek

A vezérlő felépítése lényegében változatlan maradt a PlayStation 1–4 óta. Persze, itt is van megosztás gomb és egy érintőpad, mint a Playstation 4 kontrollerén, de ugyanaz az alapvető forma és elrendezés változatlan maradt. De ezúttal a cég egy kicsit tovább gondolta a képletet. Az új vezérlő egy vastagabb formájú kéttónusú modell, amely úgy néz ki egy kicsit, mint az xbox kontrollere :) Már nem is nevezik DualShocknak ​​- a Sony a DualSense nevet adta neki. Az új név kétségkívül a Sony októberében bejelentett haptikus visszajelző rendszerből származik . A fejlesztők két haptikus motort programozhatnak a vezérlőben, hogy különböző mintákban rezegjenek, és így szimulálják a különböző érzéseket, például sárban megcsúszott autó érzete vagy a lövések visszarugó ereje. 

A DualSense beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a játékosok beszélgethetnek anélkül, hogy bedugnák a készüléket.

Van néhány további kisebb változás is. A Megosztás gombot most Létrehozásnak hívják, de hogy ez pontosan mit jelent azt még a Sony nem árulta el.  A világító sáv, amely korábban a vezérlő tetején ült és nagyrészt észrevétlenül ment, most az érintőpad oldalára került. 

Az akkumulátornak hosszú élettartamot és használati időt igérnek.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Támogatott eszközök
Ps5
Hasonló termékek