Szavazás

PS5 VS Xboxone Series

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Hírek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Ps4 Nacon Revolution Pro kontroller

Ps4 Nacon Revolution Pro  kontroller
Ps4 Nacon Revolution Pro kontroller


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
13 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 139 Ft
Részletek

A Nacon Revolution Pro Controller egy különleges PlayStation 4-es irányító, amely maximálisan elszakadt az eredeti DualShock 4 koncepciójától, ennek köszönhetően a dizájn szempontjából inkább az Xbox-kontrollerek sajátosságait követi, ami különösen az analóg karok elhelyezkedésén figyelhető meg a leginkább és a játékok irányitásában.

 

Mint már a neve is mutatja, a Nacon Revolution egy professzionális, prémium minőségű kontroller, amelynek minden funkciója kényelmesen testre szabható, ezáltal például analóg karjait 46 fokban megdönthetjük, de minden gombot kedvünkre konfigurálhatunk – négy profilt menthetünk –, ezáltal akár még a ravaszok érzékenységét is lehetőségünk nyílik beállítani, sőt a markolatokba kis súlyok elhelyezésével finomítható a kontroller fogása.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Támogatott eszközök
Ps4