Ps3 The Last of Us

Ps3 The Last of Us
Ps3 The Last of Us
Ps3 The Last of Us
Ps3 The Last of Us
Ps3 The Last of Us
Ps3 The Last of Us
Ps3 The Last of Us
Ps3 The Last of Us
Részletek

Az Uncharted széria készítőinek új játékában egy különös gombafertőzés által sújtott világban találjuk magunkat. Immáron 20 év telt el a katasztrófa óta, amelyben az Egyesült Államok lakosainak többsége megfertőződött.

A városokat karantén zónákra osztották fel, a hadsereg pedig mindent felügyelet alatt tart. Joel, az egyik könyörtelen túlélő mégis különleges ígéretet tesz barátjának: felkutatja a 14 éves Ellie-t és megszökteti a lezárt területről. 

Hamarosan rájön azonban, hogy feladatát nem csak a városban ragadt fertőzöttek, de a túlélő emberek is veszélyeztetik, a hadsereggel szemben támasztott ellenállás pedig komolyan megnehezíti a fiatal lány megmentését.

A Naughty Dog új, kifejezetten PlayStation 3-ra készülő exkluzív játéka minden eddiginél elképesztőbb vizualitással, és nehéz, morális döntések sokaságával szembesít a poszt-apokaliptikus amerikai városban.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem