Ps3 Heavenly Sword

Ps3 Heavenly Sword
Ps3 Heavenly Sword
Ps3 Heavenly Sword
Ps3 Heavenly Sword
Ps3 Heavenly Sword
Ps3 Heavenly Sword
Ps3 Heavenly Sword
Ps3 Heavenly Sword
Részletek

A Heavenly Sword egy feudális, fantasy világban játszódó történet, melynek középpontjában a címet adó varázskard áll. Egy a mennyekben kovácsolt kard, mely birtokosát hatalommal ruházva fel, legyőzhetetlen harcossá teszi, de nem örökre: a fegyver elrabolja hordozója életerejét. Véget nem érő háborúk folytak érte, jelenleg az alvilági erők által is támogatott, őrült Bohan király kívánja magáénak, hogy segítségével kiterjeszthesse uralmát a világra. Megtalálja a kardot gondosan rejtő klánt és hadba küldi seregét annak megszerzésére. A maroknyi csapatnak pedig csak egy esélye marad: ha a klánfőnök lánya, Nariko a kardot használva - és ezzel sorsát megpecsételve - szembeszáll Bohan-nal

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiHack and slash
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
16
Játék típus
Hack And Slash
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!