Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition

Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition
Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition
Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition
Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition
Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition
Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition
Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition
Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition

Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition

Raktáron
139 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Új, bontatlan

Szerezd meg az 1TB Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition gépcsomagot, és bújj egy kibernetikusan fejlesztett, nagyvárosi zsoldos bőrébe egy hatalmas, fejlődő nyitott világban. Élvezd a Cyberpunk 2077 teljes digitális verzióját (elérhető 2020. November 19-től), és az első kiegészítőt a limitált kiadású konzolon, amely Night City bűnös és high-tech hangulatát idézi meg egyedi textúrákkal, fényekkel és színváltó effektekkel. Fogd a kezedbe a Cyberpunk 2077 limitált kiadású kontrollert félig természetes, félig kibernetikus dizájnnal. Élvezd az 1 hónapos Xbox Game Pass Ultimate próbatagságot, amely Xbox Live Goldot is tartalmaz, így a barátaiddal is tudsz számos más játékkal játszani. A Cyberpunk játék a gépen van telepítve, nem tartalmaz külön kódot,de teljes értékű játék!

Valódi 4K-játék
40%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint bármelyik más konzol, ennek köszönhetően pedig megtapasztalhatod a valódi 4K-játékélményt. Jobb játszani a játékokkal az Xbox One X-en. 

Játssz az exkluzív 4K-s játékokkal

 

A 4K-s játékokkal, mint amilyen az NBA 2K20, a Forza Horizon 4, a Star Wars Jedi: Fallen Order™, a Gears 5 és a Cyberpunk 2077, csak úgy játszhatsz, ahogyan azok az Xbox One X konzolon játszhatók.

XboxOne X konzolra feljavítva

Keresd a logót

Minden játék jól néz ki és jól játszható az Xbox One X konzolon. Egyes játékok viszont optimalizáltak arra, hogy kihasználják az Xbox One X erejét – jobb felbontással, gyorsabb képfrekvenciával, továbbfejlesztett textúrákkal és még sok mással. Ezek a játékok kapják meg az „Xbox One X konzolra feljavítva” minősítést.


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 1 399 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

1Tb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények