Most érkezett

Xboxone X 1TB Cyberpunk Edition

Raktáron 
Új, bontatlan

Szerezd meg az 1TB Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition gépcsomagot, és bújj egy kibernetikusan fejlesztett, nagyvárosi zsoldos bőrébe egy hatalmas, fejlődő nyitott világban. Élvezd a Cyberpunk 2077 teljes digitális verzióját (elérhető 2020. November 19-től), és az első kiegészítőt a limitált kiadású konzolon, amely Night City bűnös és high-tech hangulatát idézi meg egyedi textúrákkal, fényekkel és színváltó effektekkel. Fogd a kezedbe a Cyberpunk 2077 limitált kiadású kontrollert félig természetes, félig kibernetikus dizájnnal. Élvezd az 1 hónapos Xbox Game Pass Ultimate próbatagságot, amely Xbox Live Goldot is tartalmaz, így a barátaiddal is tudsz számos más játékkal játszani. A Cyberpunk játék a gépen van telepítve, nem tartalmaz külön kódot!

Valódi 4K-játék
40%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint bármelyik más konzol, ennek köszönhetően pedig megtapasztalhatod a valódi 4K-játékélményt. Jobb játszani a játékokkal az Xbox One X-en. 

Játssz az exkluzív 4K-s játékokkal

 

A 4K-s játékokkal, mint amilyen az NBA 2K20, a Forza Horizon 4, a Star Wars Jedi: Fallen Order™, a Gears 5 és a Cyberpunk 2077, csak úgy játszhatsz, ahogyan azok az Xbox One X konzolon játszhatók.

XboxOne X konzolra feljavítva

Keresd a logót

Minden játék jól néz ki és jól játszható az Xbox One X konzolon. Egyes játékok viszont optimalizáltak arra, hogy kihasználják az Xbox One X erejét – jobb felbontással, gyorsabb képfrekvenciával, továbbfejlesztett textúrákkal és még sok mással. Ezek a játékok kapják meg az „Xbox One X konzolra feljavítva” minősítést.

139 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről