XboxOne Railway Empire

XboxOne Railway Empire
XboxOne Railway Empire
XboxOne Railway Empire
XboxOne Railway Empire
XboxOne Railway Empire
XboxOne Railway Empire
XboxOne Railway Empire
XboxOne Railway Empire

XboxOne Railway Empire

Nincs raktáron
5 500 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Új, bontatlan


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 55 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Egyesült Államok, 1830: Fejlődik az Újvilág, növekszik a gazdaság, amit igyekszik mindenki kihasználni. Tedd te is ezt, és válj Amerika legnagyobb vasúthálózatának tulajdonosává a Kalypso Media új játékában! A Railway Empire lehetőséget ad arra, hogy létrehozd saját vállalatodat, és a XX. századba vezesd Észak-Amerikát. Terjeszkedj, építs vasúthálózatot, győzd le versenytársaidat pénzzel, jó stratégiai érzékkel, vagy ha ez nem megy, bérelj fel banditákat, akik szabotálják ellenfeleidet! Minél jobb szolgáltatást nyújtasz, annál több utas választja a te cégedet, így válhatsz igazi mágnássá.

A kampányban speciális küldetések teljesítésével léphetsz előre, míg egy különálló játékmódban mindenféle nyomás nélkül, a pénzügyekkel nem törődve, szabadon kísérletezhetsz az építkezéssel. Hozz létre festői vonalakat, ülj be a vagonok egyikébe, és élvezd az utazást! Gyönyörködj a változatos tájban, és a részletesen kidolgozott, történelmileg hű mozdonyokban, akár 4K felbontásban is.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiNyitott világúLogikai
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
3
Játék típus
Szimulátor
Gyerekeknek is ajánlható
Igen